slogan2

Privacy- en cookieverklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met INVENTAGE, Aaltje Noordewierlaan 14, 1403 JC BUSSUM, KVK 32079015.

Versie: 2018.2
Laatst bijgewerkt: 09-05-2018

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, wordt omschreven in de volgende specifieke privacystatements:.

  • privacystatement verwerking persoonsgegevens;

  • cookiestatement.

Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website INVENTAGE.NL verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het contactformulier of voor het aanmaken van een account), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet of de overeenkomst mogen of moeten doen.

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat INVENTAGE in bepaalde gevallen uw persoonsgegevens opslaat. INVENTAGE gebruikt uw persoonsgegevens voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website;
  • het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website;
  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt;
  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website;
  • product- en dienstontwikkeling;
  • het bepalen van strategie en beleid;
  • het analyseren van uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren;
  • zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot INVENTAGE, haar relaties en haar medewerkers;
  • het verzenden van de nieuwsbrief en/of reclamefolder;
  • wettelijke vereisten, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Omschrijving van de persoonsgegevens

Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

Contact formulieren Bedrijfsnaam, naam, e-mailadres, telefoonnummer(s), IP-adres en aanvullende gegevens welke u vrijwillig invult.
Nieuwsbrieven Naam en e-mailadres
Overige marketingdoeleinden Naam, geslacht, functie, rol en e-mailadres.
Uitvoering diensten / Aanschaf producten

Bedrijfsgegevens (NAW-, bankgegevens, BTW-, KvK-nummer);

Naam, geslacht, functie, rol, telefoonnummer(s), IP-adres en e-mailadres.

Ondersteuning / Support Naam, functie / rol, geslacht, e-mailadres en telefoonnummer, IP-adres
Analytische gegevens Website Technische browserinformatie, zoals gebruikte internetbrowser en apparaat type, klik- en surfgedrag en IP adres.
Overige Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

 

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze verklaring genoemde doeleinden te bereiken. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens verkregen via Bewaartermijn
Aanvraag- en contact formulieren                         Tot 1 maand na afhandeling
Overeenkomst tot dienstverlening Onbeperkt tot 1 jaar na beëindiging van overeenkomst
Nieuwsbrieven Tot 1 maand na afmelding
Analytische gegevens Website

Technische logfiles: 14 dagen
Website Statistieken: 1 jaar

Administratieve en overige wettelijk verplichte details 7 jaar

 

Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden

Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dat u hier voorafgaande toestemming voor heeft verstrekt, dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet of de overeenkomst mogen of moeten doen. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Gegevensbeveiliging

INVENTAGE maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is. Wij maken hiervoor in ieder geval gebruik van een TLS-verbinding.

Cookies

INVENTAGE maakt gebruik van cookies op de websites. Het gebruik van cookies wordt omschreven in het “cookiestatement”.

Links naar andere websites van derden

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Uw wettelijke rechten

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via het e-mailformulier, ons een e-mail te sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of door telefonisch contact met ons op te nemen via 035 6564680 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
  • overdraagbaarheid van gegevens.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens

INVENTAGE
Aaltje Noordewierlaan 14
KvK 32079015

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Laatste nieuws

  • Introductie Managed CloudApps +

    Cloud diensten als Office 365 en Google Apps worden steeds populairder. De aanbieder van de Cloud dienst onderhoud de techniek Meer info
  • Introductie ICT klantenmap +

    Inventage introduceert de ICT Klanten-map. Indien u met Inventage een onderhoudsovereenkomst bent aangegaan ontvangt u een (digitale) klanten-map. De map Meer info
  • Managed Antivirus met verbeterde bescherming tegen malware +

    De nieuwste versie van Managed Antivirus is nu uitgebreid met de optie om malware te verwijderen. Al gebruiker van Managed Meer info
  • Introductie combipakket office365 + Server +

    Overal en altijd kunnen werken, of dat nu onderweg, thuis of op kantoor is. Inventage biedt een combinatie van een Meer info
  • Nieuwe Online dienst: Token Authenticatie +

    Inventage helpt bedrijven de veiligheid te verhogen door de Managed Service IT's Online Authentication. Tokenbeveiliging zonder de hoge investeringen in hardware en beheer. Meer Meer info
  • 1
  • 2

ICT Waarborg