Cloud Diensten

Diensten als back-up, e-mail en telefonie beschikbaar via internet, zonder de hoge investeringen in hardware en licenties.

Cloud Diensten

Diensten als back-up, e-mail en telefonie beschikbaar via internet, zonder de hoge investeringen in hardware en licenties.

Inventage levert Online Diensten van betrouwbare partners van back-up tot volledig ICT beheer. Online dienstverlening, ook wel Cloud diensten of Cloud computing genoemd is het via het internet (online) aanbieden van ICT functionaliteit. Alle onderdelen binnen de benodigde ICT infrastructuur (hardware, software en onderhoud) worden als flexibele online dienst aangeboden, beschikbaar waar u zich ook bevind, waarbij u betaald naar gebruik.

Flexibel

Aanpassing van het aantal gebruikers, werkplekken en/of hoeveelheid opslag zijn zeer snel realiseerbaar. Er zijn geen levertijden voor extra benodigde hardware en licenties. Dat maakt Cloud diensten beter schaalbaar en u kunt sneller reageren op marktveranderingen.

De Online Diensten welke door Inventage worden aangeboden zijn geselecteerd op:

  • Flexibiliteit en schaalbaarheid
  • Kosten
  • Betrouwbaarheid dienstverlening
  • Hoge beschikbaarheid (up-time)

Door de uitgebreide kennis van de aangeboden Online Diensten biedt Inventage een optimale begeleiding vanaf de inventarisatie van uw eisen en wensenpakket tot en met de implementatie en de training in het gebruik.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Online Diensten binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op.