Het Belang van een Sterk Netwerk

Inventage ontwerpt en ondersteund betrouwbare en veilige (draadloze) netwerkoplossingen voor bedrijven die de grenzen van groei verleggen.

Het Belang van een Sterk Netwerk

Inventage ontwerpt en ondersteund betrouwbare en veilige (draadloze) netwerkoplossingen voor bedrijven die de grenzen van groei verleggen.

Een robuust netwerk vormt de levensader van uw bedrijf. Het ondersteunt en faciliteert uw gehele kantoorautomatisering. Van draadloze connectiviteit tot naadloze toegang tot documenten, e-mails en alle benodigde faciliteiten. Bij Inventage begrijpen we dat een goed netwerk de ruggengraat van uw organisatie vormt.

Dit alles brengt unieke uitdagingen met zich mee. Laat daarom uw netwerk ontwerpen en onderhouden door specialisten. Inventage levert netwerkoplossingen voor elk budget en voor elke bedrijfsgrootte.

Advies, Ontwerp, Uitvoering, en Beheer

Inventage staat paraat met op maat gemaakte netwerkoplossingen, ongeacht uw budget of bedrijfsgrootte. Wij bieden een volledig scala aan diensten, waaronder:

  • Advies en Ontwerp: Wij adviseren en ontwerpen netwerken die perfect passen bij uw doelstellingen en uitdagingen.
  • Uitvoering en Implementatie: Van internetverbindingen tot hard- en software, VPN's en meer, wij verzorgen de volledige implementatie.
  • Ondersteuning en Beheer: De combinatie met IT's Online Beheer biedt controle op hackpogingen, hardwaremonitoring en bandbreedtemetingen om de kwaliteit van uw netwerk te waarborgen.

Netwerkoplossingen die voldoen aan uw vereisten

Wat uw doelstellingen en uitdagingen ook zijn, Inventage biedt een oplossing die specifiek geschikt is voor uw bedrijf of organisatie. Enkele onderdelen welke kunnen bijdragen:

  • Veilig Gastnetwerk: Aparte draadloze toegang voor gasten zonder risico voor kritische bedrijfsdata.
  • Dekking van Wifi: Een optimale plaatsing van zenders (access points) om dekking van draadloze verbindingen te garanderen.
  • Redundant Netwerk Design: Voorkom uitval door een ontwerp dat blijft functioneren zelfs bij het uitvallen van specifieke apparatuur.
  • Dual Internetverbindingen: Glasvezel met een backup van een goedkopere ADSL-lijn voor continu├»teit.
  • Optimalisatie van Bandbreedte: Ondersteuning voor bandbreedte-intensieve applicaties zoals grafische data, videostreams en grote databases.
  • Quality of Service (QoS): Voorrang verlenen aan essentieel verkeer zoals spraakcommunicatie om kwaliteit te waarborgen.
  • Geavanceerde Beveiligingsfuncties: Strikte toegangscontroles om de integriteit van het netwerk te handhaven.