Managed Cloud, uw virtuele datacentrum

Managed Cloud van Inventage: Flexibele, veilige virtuele servers en infrastructuur op maat. ISO-gecertificeerd, optimale controle zonder grote investeringen

Managed Cloud, uw virtuele datacentrum

Managed Cloud van Inventage: Flexibele, veilige virtuele servers en infrastructuur op maat. ISO-gecertificeerd, optimale controle zonder grote investeringen
private cloud - datacenter

Uw eigen IT-infrastructuur aanschaffen, inrichten en onderhouden vergt flinke investeringen, met het risico dat u te licht of te zwaar investeert. Met het virtuele datacenter kiest u voor maximale controle en flexibiliteit. U betaald naar gebruik maandelijks vaste bedragen, dus geen grote eenmalige investeringen.

Virtuele servers en infrastructuur

Ons virtuele datacenter is gebaseerd op de technologie van marktleider VMware en wordt gehost in meerdere, gecertificeerde datacenters in Nederland. Uw virtuele servers worden gehost op meervoudig uitgevoerde hardware, waardoor beschikbaarheid wordt gewaarborgd.
Op elk moment kunnen resources zoals geheugen en opslag worden aangepast. Hierdoor bent u net zo flexibel als de veranderingen binnen uw eigen organisatie.

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

De datacenters voldoen aan de hoogste normen, en zijn gecertificeerd voor onder andere kwaliteitsmanagement (ISO 9001), milieumanagement (ISO 14001) en informatiebeveiliging (ISO 27001).

Beveiliging op maat

Een solide security niveau is standaard en naar wens aan te passen. Er zijn verschillende opties beschikbaar om in specifieke gevallen de beveiliging verder te vergroten met bijvoorbeeld het toevoegen van een virtuele firewall appliance of multifactor authenticatie.

Mix & match

In de meetse gevallen worden er ook combinaties gemaakt tussen verschillende cloudoplossingen. Deze Cloud-oplossing is te combineren met onze andere Cloud diensten en Public Clouds (MS365, Google Apps) om zo een een complete IT-oplossing te bieden. Denk bijvoorbeeld aan extra back-ups, antivirus, onderhoud en monitoring.

Inventage Ontzorgt

Laat ons uw IT-behoeften omvormen tot een naadloze, efficiƫnte en veilige cloudomgeving. Wij kunnen u advies geven bij uw migratie naar de cloud of een groot deel van het migratieproces voor u uit handen nemen. Zo kunt u zich volledig focussen op de dingen waar uw organisatie om draait. U heeft zelf de regie over de mate waarin wij u ontzorgen.

Neem vandaag nog contact op voor een oplossing die perfect aansluit bij uw organisatie.