Onafhankelijke Pakketselectie & Naadloze Implementatie

Professionele begeleiding bij softwareselectie en naadloze implementatie voor bedrijven. Bespaar tijd en maak de juiste keuze met onze expertise."

Onafhankelijke Pakketselectie & Naadloze Implementatie

Professionele begeleiding bij softwareselectie en naadloze implementatie voor bedrijven. Bespaar tijd en maak de juiste keuze met onze expertise."

Is het tijd om uw huidige software te upgraden of zoekt u naar manieren om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen? Het selecteren van de juiste ICT-oplossing kan een complexe en tijdrovende taak zijn, waarbij diverse teams en afdelingen betrokken zijn.

Bij de keuze van cruciale software zoals bijvoorbeeld een ERP of CRM is expertise van onschatbare waarde. Vaak ontbreekt het aan specifieke marktkennis, tijd, en ervaring om weloverwogen beslissingen te nemen. Onze consultants beschikken over uitgebreide kennis van diverse oplossingen en hebben een schat aan praktijkervaring in uiteenlopende organisaties. Hierdoor kunnen we u perfect begeleiden in het selecteren van de meest geschikte oplossing voor uw behoeften.

Onze Aanpak

Bij Inventage hebben we een methodiek ontwikkeld die leidt tot een efficiënte en gestructureerde selectieprocedure. Een goed uitgevoerde pakketselectie vormt de ideale basis voor een succesvolle implementatie. Onze aanpak is gebaseerd op de volgende hoofdprincipes:

  • Creëren van draagvlak: verandering zonder commitment en betrokkenheid van medewerkers EN Bestuur is een van de belangrijkste slagings- of mislukkingsfactoren van verandering.
  • Eisenpakket Definiëren: Identificeren van uw specifieke behoeften
  • Pakket- én Partnerselectie: voorselectie van mogelijke oplossingen én de mogelijke leveranciers
  • Grondige Offerte-evaluatie: Objectieve vergelijking van verschillende aanbiedingen inclusief een Total Cost of Ownership (TCO) analyse: inzicht in initiële en toekomstige (periodieke) kosten.
  • Demonstratie of 'Proof-of-Concept': beoordeling van aangeboden oplossing op basis van de praktijk.
  • Onderhandelingen met in aanmerking komende leverancier: Optimaliseren van voorwaarden en overeenkomsten
  • Implementatieondersteuning: Begeleiding tijdens het implementatieproces tot oplevering

Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij de daadwerkelijke implementatie van de geselecteerde oplossing. We richten ons op het begeleiden van uw organisatie om het nieuwe softwarepakket optimaal in te zetten.