Microsoft 365: Meer dan Alleen E-mail en Teams

Ontdek de volledige kracht van Microsoft 365 voor uw bedrijf. Verbeter samenwerking, verhoog productiviteit en beveilig uw gegevens met onze Microsoft 365-oplossingen. Neem vandaag nog contact op!

Microsoft 365: Meer dan Alleen E-mail en Teams

Ontdek de volledige kracht van Microsoft 365 voor uw bedrijf. Verbeter samenwerking, verhoog productiviteit en beveilig uw gegevens met onze Microsoft 365-oplossingen. Neem vandaag nog contact op!
Microsoft 365

Iedereen kent Microsoft Teams voor online vergaderingen en Outlook voor e-mailen. Beide zijn onderdeel van de uitgebreide bundel Microsoft 365, maar Microsoft 365 biedt veel meer dan alleen deze bekende tools. Met Microsoft 365 kunt u flexibel, efficiënt en veilig werken, ongeacht of u op kantoor, thuis of onderweg bent.

Wat Microsoft 365 voor Uw Bedrijf Kan Betekenen

Naadloze Samenwerking:

  • Werk eenvoudig samen aan bestanden met collega's en externen.
  • Real-time bewerkingsmogelijkheden en cloud-gebaseerde opslag bevorderen effectieve communicatie en snelle projectafronding.

Verhoogde Productiviteit:

  • Naast Teams en Outlook biedt Microsoft 365 apps zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote.
  • Stroomlijn uw dagelijkse werkzaamheden en verhoog uw productiviteit.

Geavanceerde Beveiliging:

  • Bescherm uw gegevens tegen ongeautoriseerde toegang.
  • Verdedig uw bedrijf tegen cyberbedreigingen zoals phishing en ransomware.

Eenvoudig Beheer van Apparaten en Software:

  • Installeer en beheer apparaten en software met intuïtieve beheeropties.
  • Stel beperkingen in voor toegang vanaf thuiscomputers, niet-goedgekeurde apps of buiten werktijd.

Een Soepele Overgang naar de Cloud

De overgang naar de cloud kan uitdagend lijken, maar met de juiste voorbereiding en strategie helpen we om deze uitdaging aan te gaan. Met onze ondersteuning haalt u het maximale uit Microsoft 365 en kunt u met vertrouwen profiteren van de voordelen van de cloud. Ook na de implementatie verzorgen we het dagelijks beheer en ondersteuning van de gebruikers.

Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen bij een soepele en veilige overgang naar een modern, digitaal werklandschap.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijke demonstratie van de mogelijkheden van Microsoft 365.

Microsoft 365 Apps uitgelicht

De Microsoft 365 bundel bevat meer dan alleen Outlook en Teams. Onderstaand een aantal applicaties om uw productiviteit en samenwerking naar een hoger niveau te tillen!
MS365 Planner App

Planner

De nieuwe Microsoft Planner is ontworpen als een geïntegreerde taakbeheer-oplossing. Het combineert Microsoft To Do, Planner, de webversie van Project en Copilot. Het biedt een schaalbare en flexibele tool voor individuen, teams, en bedrijven.

Bookings

Bookings is geïntegreerd in je Microsoft 365-agenda om klanten te helpen snel beschikbare tijden te vinden en dubbele reserveringen te voorkomen. Met Bookings besteed je minder tijd aan plannen en meer tijd aan afspraken met klanten.
Microsoft Stream app

Stream

Microsoft Stream is de videosite van uw eigen bedrijf. Een goede plek om de video's te delen die alleen binnen uw bedrijf bekeken mogen worden of om een gebeurtenis live aan te kondigen.
Microsoft Forms App

Forms

Leg gemakkelijk benodigde informatie vast met aangepaste enquêtes, polls en toetsen. Visualiseer gegevens binnen enkele seconden met krachtige, realtime grafieken en automatisch gegenereerde rapporten voor een grondige analyse.

Power Automate

Automatiseer workflows tussen apps en diensten, bespaar tijd en verhoog productiviteit. Stel bijvoorbeeld goedkeuringsprocessen in voor documenten en aanvragen die automatisch naar de juiste personen worden gestuurd.
Microsoft Defender

Defender

Microsoft defender is meer dan een antivirus-oplossing. Het is een integrale beveiligingsoplossing voor alle soorten apparaten, data en cloud-apps.