IT's Online Workspace: de complete oplossing voor een efficiënte online werkomgeving

Verbeter de productiviteit en efficiëntie van uw organisatie met IT's Online Workspace (365). Eén centrale hub voor al uw applicaties en documenten.

IT's Online Workspace: de complete oplossing voor een efficiënte online werkomgeving

Verbeter de productiviteit en efficiëntie van uw organisatie met IT's Online Workspace (365). Eén centrale hub voor al uw applicaties en documenten.
Workspace 365

In de moderne wereld van vandaag is werk niet langer beperkt tot een enkele locatie of apparaat. Informatie, applicaties en documenten zijn overal, en het schakelen tussen verschillende apps kan tijdrovend en inefficiënt zijn. Inventage biedt een complete oplossing op basis van Workspace 365 waarin medewerkers toegang hebben tot al hun (cloud)applicaties, documenten en veelgebruikte websites, allemaal vanuit één centrale plek.

Wat is Workspace 365?

Workspace 365 biedt een portal of startpagina via een webbrowser als een schil om Microsoft 365 heen. Met Workspace 365 bieden we een alles-in-één oplossing die medewerkers één centrale plek biedt voor toegang tot al hun (cloud)applicaties, documenten en veelgebruikte websites. Het is een start-scherm voor zowel zakelijke als privé-werkplekken, beschikbaar op elk apparaat, waardoor de efficiëntie en productiviteit worden verhoogd.

 

Alles op een plek

Een overzichtelijke en intuïtieve webportal voor snelle toegang tot de benodigde informatie en tools.

Flexibel

Eenvoudig op- en afschalen van aantallen bij veranderingen in bedrijfsgrootte

Veilig

Veilige toegang door middel van MFA en met single signon. Ook voor de onbeheerde thuiswerkplek

Integraties

Meer dan 2500 applicaties direct benaderbaar vanuit webportal, zoals Afas Profit, Citrix en meer.

Kostenbesparend

Een betaalbaar abonnement per gebruiker, snel terug verdient door tijdwinst door efficiënt werken.

Single Sign-On (SSO)

Met één enkele aanmelding toegang tot meer dan 2500 applicaties en hulpmiddelen.

 

Workspace 365 beperkt zich niet tot een enkele doelgroep. De startpagina wordt op maat gemaakt voor de organisatie. Daarnaast kan er per afdeling / groep een aparte pagina worden gemaakt met de voor hen benodigde applicaties en tools.

Ontzorgt door Inventage

We begeleiden bij het configureren, integreren en personaliseren van Workspace 365. We zorgen ervoor dat uw digitale werkplek perfect aansluit bij de behoeften van uw organisatie, met aandacht voor essentiële applicaties en een huisstijl die uw bedrijf weerspiegelt.