slogan2

Wat kunnen we voor u betekenen?

In de loop van de jaren is Inventage uitgegroeid tot een ict-bedrijf met een breed scala aan diensten. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Dat wordt dan ook door onze medewerkers uitgestraald.

Onze “dienstverleners” zijn gespecialiseerd en zijn zeer betrokken bij onze klanten. Vanaf het eerste contact denken wij met u mee. Hoe wij onze dienst(en), met een maximaal effect het beste voor uw bedrijf kunnen inzetten. Kortom: Voor U, Met U.

Onderzoeken / Audits

U wilt een tweede opinie over de status van uw netwerk? Wordt er dagelijks een back-up gemaakt van uw bestanden? Hoe bent u beveiligd tegen virussen? Hoe lang duurt het voordat u uw server weer werkend heeft bij een hardware storing? En wat zijn dan de kosten?

Dit zijn slechts enkele vragen die wij u stellen om een goed inzicht te krijgen in de status van uw netwerk. Als computers niet werken, betekent dit een verlies van productiviteit. Door risicopunten te inventariseren en deze oplossingen aan te dragen kan dit voorkomen worden.


Wensen, vragen en verbeteringen met betrekking tot technische en functionele informatieprocessen worden onderzocht en vertaald in een rapport. Dit rapport kan tevens een basis zijn voor uw opdracht aan Inventage om de aanbevolen wijzigingen aan te brengen.

ICT Beheer en Ondersteuning

Verliest u ook veel tijd omdat uw systeem niet start, deze vastloopt of traag is? Of heeft u last van virussen of spyware waardoor veel kostbare tijd verloren gaat? Hoe zeker bent u van de beschikbaarheid van uw belangrijke data? 

Indien u zich niet meer druk wilt maken over problemen van uw IT systemen, dan kunt u bij ons terecht voor een zeer professionele dienstverlening op het gebied van IT beheer.

Inventage heeft een flexibel diensten programma opgezet waarmee uw IT beheer volledig uit handen genomen kan worden, waardoor u zich bezig kunt houden met uw bedrijfsvoering. Onze uitgebreide diensten voor werkplekken en servers zijn zo ontwikkeld dat u zelf kunt bepalen welke diensten u uitbesteed en hoeveel geld het beheren van uw IT omgeving mag kosten.

Lees meer...

Consultancy

Uw bedrijf staat niet stil. Veranderingen binnen het bedrijf leiden vaak tot veranderingen in uw automatiseringsomgeving, waarbij vaak voor korte of langere tijd extra kennis en / of ondersteuning nodig is.  Door de jarenlange ervaring, trainingen en productkennis helpt een consultant uw organisatie zich verder te ontwikkelen. Bij grote projecten kan ook een Inventage Project Manager worden ingezet.

Lees meer...

Project Management

Een project loopt zelden zoals vooraf gepland. Een goede project manager leid alles in goede banen.

Het begeleiden van veranderingsprocessen (denk hierbij aan de vervanging van server(s), de ontwikkeling van een website, etc.) is een veelomvattende en belangrijke taak. In veel gevallen zijn er ook meerdere partijen (intern en extern) bij betrokken. Communicatie en Management zijn belangrijk om een project tot een goed einde te brengen.

Lees meer...

Cloud Diensten

Inventage levert Online Diensten van betrouwbare partners van back-up tot volledig ICT beheer. Online dienstverlening, ook wel Cloud diensten of Cloud computing genoemd is het via het internet (online) aanbieden van ICT functionaliteit. Alle onderdelen binnen de benodigde ICT infrastructuur (hardware, software en onderhoud) worden als flexibele online dienst aangeboden, beschikbaar waar u zich ook bevind, waarbij u betaald naar gebruik.

Lees meer...

Laatste nieuws

 • Veilig e-mailen in de zorg - NTA 7516 +

  Inmiddels zijn we allemaal wel bekend met de AVG privacywetgeving met betrekking tot het omgaan met persoonsgegevens. De NTA7516 norm Meer info
 • Corona en thuiswerken +

  Waar thuiswerken veelal als een luxe werd gezien , is het in deze periode helaas een noodzaak geworden. Niet alleen veilig Meer info
 • Introductie Microsoft Edge Chromium webbrowser +

  Microsoft is begonnen met de uitrol van zijn vernieuwde browser Edge, nu gebaseerd op Chromium. Google Chrome maakt gebruik van Meer info
 • Microsoft gaat zijn Edge-browser voorzien van Chromium-engine +

  Volgens berichtgeving van Microsoft zal de Edge webbrowser worden voorzien van dezelfde motor als Google Chrome (Chromium, de open source Meer info
 • Introductie Managed CloudApps +

  Cloud diensten als Office 365 en Google Apps worden steeds populairder. De aanbieder van de Cloud dienst onderhoud de techniek Meer info
 • 1
 • 2
 • 3

ICT Waarborg