• Token Authenticatie

    Eenvoudige, kostenefficiënte cloud oplossing voor een extra authenticatie met een diversiteit aan tokens, te gebruiken in combinatie met diverse platformen.

tokenDe inzet van tokens helpt uw organisatie in de naleving van uw interne ICT beveiligingsbeleid. Beveiligingsrisico's als rondslingerende wachtwoorden en nog niet opgeruimde accounts van oud-werknemers behoren hiermee tot het verleden. Deze oplossing is nu ook als Online dienst beschikbaar.

Sterke authenticatie - ook wel bekend als multifactor authenticatie -verwijst naar oplossingen die meerdere factoren vereisen voor verificatie om te controleren dat een gebruiker is wie hij beweert te zijn. Een bekend voorbeeld wordt gebruikt bij het Online Bankieren. Door minimaal 2 van de onderstaande technieken te gebruiken wordt een hogere vorm van beveiliging bereikt.

  • iets wat je weet (Pin-code)
  • iets wat je bezit (token, smartcard of certificaat op de computer)
  • iets wat je bent (een persoonlijke eigenschap als bijvoorbeeld een vingerafdruk)

Diversiteit aan tokens
De eenvoudig te gebruiken tokens en naadloze integratie met uw bestaande ICT-infrastructuur maken het een eenvoudig te implementeren authenticatie-oplossing voor VPN's, Citrix-applicaties, web-applicaties, en Cloud-diensten.
De hardware tokens zijn voorzien van een levenslange garantie zolang er van de dienst gebruik wordt gemaakt.

token assortiment

Lage kosten
Door de eenvoudige installatie, het eenvoudige licentiesysteem, minimale investeringen in hard- en software en het gebruik van het self-service portaal worden kosten laag gehouden.

Token Authenticatie ook als Online dienst (Cloud) beschikbaar
Geen uitgebreid licentiesysteem en geen grote investeringen in hardware en software, maar een betaling naar gebruik voor een betrouwbare oplossing. Het aantal gebruikers en tokens bepalen de abonnementskosten. Via een selfservice-portal worden de gebruikers beheerd en kunnen gebruikers oplossingen vinden voor de meest voorkomende zaken.

Laat u door Inventage informeren over hoe de Token Authenticatie binnen uw bedrijf kan worden ingevoerd. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.