• IT's Online Beheer (Systeembeheer als Managed Service)

    Met de Managed Service “IT’s Online Beheer“ neemt Inventage het beheer EN de zorg over uw ICT omgeving uit handen door deze 24/7 te bewaken.

Met onze Managed Service “IT’s Online Beheer “ neemt Inventage het beheer EN de zorg over uw ICT omgeving uit handen. Onze dienst Online Beheer is 24 uur per dag, 7 dagen per week actief. Geen vakanties, vrije dagen en ziekteverlof, kortom altijd actief.

Het goed functioneren van uw ICT systemen is essentieel om uw werk te kunnen doen, Inventage begrijpt dat. Hogere garanties op de beschikbaarheid, veiligheid en prestaties van uw systemen, voor een vast bedrag per maand, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Betere prestaties en minder storingen door preventief onderhoud

Periodiek en preventief onderhoud wordt snel en effectief uitgevoerd, en zo dat u er geen hinder van ondervindt. U wordt niet langer van de werkplek “weggejaagd” omdat er een aantal updates uitgevoerd moeten worden.

Pro-actief

Bij conventioneel systeembeheer worden storingen vaak pas opgemerkt als het te laat is en uw organisatie hier hinder van ondervind. Onze Online Systeembeheerder controleerd de aangesloten ICT componenten dag en nacht (24x7) op mogelijke problemen. Alarmen worden direct aan onze ICT specialisten gemeld waarna er pro-actief actie wordt ondernomen. U hoeft ons niet te bellen, wij bellen U!

Onze helpdesk staat tot uw beschikking waar u zich ook bevind .

Ook voor “Het nieuwe werken”?

IT’s Online Beheer is beschikbaar voor iedere werkplek met een internetverbinding, zodat thuiswerkplekken en mobiele medewerkers ook ondersteund kunnen worden. Nu weet u zeker dat ook de thuiswerkplekken geen virussen veroorzaken doordat er geen virusscanner actief of niet bijgewerkt is!

Ter ondersteuning van uw systeembeheerder op locatie

Het reguliere beheer en onderhoud kost uw systeembeheerder veel tijd welke beter besteed kan worden aan het ondersteunen van uw medewerkers en ontwikkeling van uw organisatie. Door de inzet van IT's Online Beheer kan uw systeembeheerder zijn werk effectiever uitvoeren. Geen systeembeheerder in huis of behoefte aan extra ondersteuning op locatie? Combineer dan Online Beheer met “Systeembeheer Op Locatie”.

Vele opties

Aanvullende diensten als “Online Back-up” en Online Antivirus” zijn eenvoudig te combineren. Al onze Managed Services zijn binnen enkele minuten klaar voor gebruik en net zo flexibel!

Inventage informeert

Om u op de hoogte te houden ontvangt u overzichtelijke rapportages met waardevolle informatie over uw systemen en onze services. De status van lopende zaken zijn door u te volgen binnen onze online klantenportaal.

Minimaal eens per jaar zal onze ICT specialist u bezoeken om de status van de ICT omgeving met u te bespreken en u van adviezen te voorzien.

Flexibel en lage kosten

U betaalt een vast bedrag per maand voor de geselecteerde modules, waarbij u kunt kiezen uit diverse serviceniveaus van Prestatieplicht tot All-in. Voor overige werkzaamheden ontvangt u kortingen op de standaard uurtarieven.

Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op om te laten zien wat uw voordeel kan zijn. Laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.