Exclaimer: De Oplossing voor Uw E-mailhandtekeningen

Met Exclaimer van Inventage verzekert u zich van een professionele e-mail handtekening en consistente e-mailcommunicatie, zonder gedoe.
outlook handtekening

Iedereen die ooit een adreswijziging of verandering van huisstijl binnen een bedrijf heeft meegemaakt, weet hoe lastig het kan zijn om ervoor te zorgen dat alle medewerkers tijdig de juiste e-mailhandtekening hebben ingesteld. Bij Inventage begrijpen we dit probleem als geen ander en bieden we de perfecte oplossing: Exclaimer.

Waarom Exclaimer?

Het handmatig instellen van professionele e-mailhandtekeningen binnen een organisatie kost veel tijd en leidt vaak tot inconsistenties. Het bijwerken en testen van één handtekening kan al snel een half uur in beslag nemen. Bovendien zijn medewerkers niet altijd op kantoor en volgen ze niet altijd de richtlijnen voor logo's en andere elementen. Met Exclaimer kunt u handtekeningen centraal beheren, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook de professionele uitstraling van uw bedrijf versterkt.

Kenmerken en Voordelen

Met Exclaimer haalt u meer in huis dan alleen professionele e-mailhandtekeningen. Hier zijn enkele voordelen die u kunt verwachten:

  • Consistentie in Huisstijl: Zorg voor een uniforme uitstraling in alle uitgaande e-mails, wat uw merkidentiteit en professionaliteit versterkt.
  • Flexibele Ontwerpen: Creëer meerdere handtekeningen voor verschillende gebruikersgroepen of op basis van de geadresseerde (intern/extern gebruik).
  • Gemakkelijke Integratie: Integreer eenvoudig met bestaande e-mailplatforms en implementeer dynamische, aantrekkelijke handtekeningen die automatisch aan elke e-mail worden toegevoegd.
  • Apparaatonafhankelijk: Handtekeningen worden toegepast op e-mails vanaf alle apparaten, inclusief Mac en mobiel.
  • Gebruik van Office 365 en Azure AD: Maak gebruik van aangepaste Office 365-kenmerken of aanvullende Azure AD-kenmerken.
  • Compatibiliteit met Outlook Web Access (OWA): Zorg voor naadloze integratie met Outlook Web-handtekeningen.
  • Tijdelijke Promotiebanners: Voeg eenvoudig tijdelijke promotiebanners toe zonder dat medewerkers zelf aanpassingen hoeven te doen.
  • Ingebouwde Disclaimers: Voeg disclaimers toe om de rechten en verantwoordelijkheden van de verzender te verduidelijken en voorwaarden te vermelden waaronder het e-mailbericht mag worden gebruikt.

Kosten en Besparingen

Voor minder dan de kosten van een kopje koffie per maand per medewerker, kunt u al profiteren van deze oplossing. We berekenen graag voor u wat u kunt besparen door Exclaimer te gebruiken. Onze verschillende plannen bieden diverse functionaliteiten die aansluiten op uw specifieke behoeften.

Ontzorgt door Inventage

Bij Inventage nemen we de zorgen uit handen. We helpen u bij het ontwerpen en installeren van uw e-mailhandtekening. Heeft u al een bestaand ontwerp? Dan zorgen wij dat deze perfect wordt geïmplementeerd.

Voor extra informatie, een gratis proefabonnement of om de scherpe tarieven te ontdekken, neemt u contact op met ons verkoopteam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 035 6564680.

Met Exclaimer van Inventage verzekert u zich van een professionele en consistente e-mailcommunicatie, zonder gedoe.