DrayTek netwerkoplossingen voor het MKB

In combinatie met DrayTek biedt Inventage oplossingen voor elk type netwerkverbinding, van aanschaf tot beheer.

DrayTek is wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevende producent van datacommunicatie producten. Continu is Draytek bezig in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, zodat nieuwe innovatieve oplossingen op de markt gebracht kunnen worden. Inventage biedt oplossingen voor elk type netwerkverbinding, van aanschaf tot beheer.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment bevat een geïntegreerde mix van geavanceerde firewalls, gigabit breedband routers met ondersteuning voor glasvezel, VDSL2 en ADSL 2/2+, switches, VoIP en wireless apparatuur. Kortom: een geschikt product voor elke toepassing.

Projectbegeleiding
Op basis van uw wensen adviseren we u in de keuze voor de juiste producten en begeleiden we eventueel de implementatie, van voorbereiding van de juiste configuraties voor de oplevering tot nazorg. Enkele voorbeelden van projecten:

  • Koppelingen van vestigingen
  • Fallback-oplossingen ter opvang van uitval router en/of internet verbinding (altijd online)
  • Aanbieden van internet bij verzamelgebouwen
  • Draadloze (gast)netwerken
  • Beheer en monitoring van de internetverbinding

Beheer en ondersteuning
Een goed beheer van het netwerk is essentieel. Inventage biedt niet alleen oplossingen voor uw PC’s en servers maar ook de diverse modems, routers, switches en access points kunnen worden beheerd. Uw apparaten worden voorzien van de laatste software versies (firmware), back-ups van de configuratie en bij een eventuele (internet)storing worden wij meteen gealarmeerd.

Inventage heeft goede contacten met de support-afdeling van Draytek, waardoor we snel een oplossing kunnen bieden bij uitgebreide cases, maar ook voor ondersteuning.

Interesse? Neem nu contact op.