slogan2

ICT oplossingen uitgelicht

Phishing, bewustwording en gedragsverandering

De bekende DHL berichten, de erfenis uit een Afrikaans land, de nieuwe bankpas, we kennen ze allemaal wel. Cybercriminelen worden echter steeds slimmer en maken gebruik van de actualiteit, doen zich voor als een leverancier (Microsoft, Ziggo etc) of doen zich voor als een bekende of als een collega. Phishing en Ransomware blijven voorlopig de grootste bedreigingen voor uw organisatie. Door bewustwording en gedragsverandering beperkt u de risico’s.

Lees meer...

Mobiele werkplek: samenwerken en communiceren, overal en altijd

De moderne of mobiele werkplek biedt gebruikers de mogelijkheid om overal en altijd toegang te krijgen tot bedrijfsnetwerken, applicaties en data. Deze flexibiliteit verhoogt de productiviteit, vermindert het aantal uren dat medewerkers in kantoor moeten zijn en vermindert de kosten voor reizen. Naast het werken met bedrijfsapparatuur kan de medewerker de optie worden geboden om eigen apparatuur te gebruiken (BYOD, of Bring Your Own Device).  

Lees meer...

Combi-pakket Office365 + Server

Overal en altijd kunnen werken, of dat nu onderweg, thuis of op kantoor is.

Inventage biedt een combinatie van een complete server en de betrouwbare online dienst Office365 voor kleinere bedrijven met beperkte IT-expertise (tot 25 werknemers) met ruime groeimogelijkheden.

De server is vooraf geconfigureerd met handige functies als remote web access, cliënt computer back-up en centraal beheer vanuit één dashboard, inclusief het beheer van Office365.

Lees meer...

Digitale archivering en bewaarbeleid E-mail / mailboxen

De administratie van een onderneming dient zeven jaar te worden bewaard. Hieronder vallen onder andere facturen, afspraken en agenda's. Afhankelijk van uw organisatie kunnen er nog hogere eisen worden gesteld aan de bewaarplicht, zoals een juridische bewaarplicht.
Om alles maar te laten staan in de mailbox is meestal geen optie. Het overzicht raakt kwijt door alle overbodige e-mail, zoeken wordt traag en ook de opslagcapaciteit van de server / backup wordt beinvloed. Ook afdrukken voldoet niet, want digitale correspondentie moet ook digitaal worden bewaard!
Gelukkig zijn er oplossingen.

Lees meer...

DrayTek netwerkoplossingen voor het MKB

DrayTek is wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevende producent van datacommunicatie producten. Continu is Draytek bezig in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, zodat nieuwe innovatieve oplossingen op de markt gebracht kunnen worden. Inventage biedt oplossingen voor elk type netwerkverbinding, van aanschaf tot beheer.

Lees meer...

Virtualisatie van servers en desktops

Door het toepassen van virtualisatie software wordt het besturingssysteem gescheiden van de hardware. Het wordt nu mogelijk om meerdere virtuele machines te installeren op een enkel stuk hardware waarbij het aanwezige geheugen en processorcapaciteit wordt gedeeld over de aanwezige virtuele servers.

Inventage biedt oplossingen voor Servers en Desktops en voor verschillende besturingssystemen, zowel voor installaties op uw locatie als in een cloud-oplossing (hosted). Flexibel, minder kosten aan hardware en een hogere beschikbaarheid zijn maar enkele te noemen voordelen.

Lees meer...

Beveiliging van Mobiele apparaten

Het gebruik van mobiele apparaten als tablets en Ipads groeit nog steeds. Is uw bedrijf hier klaar voor? Een betere vraag: Is er beleid over het gebruik van deze apparaten en is het mogelijk / gewensd dat bedrijfskritische data buiten uw bedrijf op onveilige apparatuur beland? Inventage heeft een ruime ervaring in dit soort (mobiele) vraagstukken.

Lees meer...

Netwerken

Het netwerk is een van de belangrijkste onderdelen van uw ICT omgeving. Als ruggengraat van uw bedrijf moet het (draadloze) netwerk uw gehele kantoorautomatisering ondersteunen. Medewerkers moeten eenvoudig toegang krijgen tot de voor hen toegankelijke documenten, e-mail en overige faciliteiten. Verbindingen tussen kantoren, thuiswerkplekken, mobiele apparaten moeten veilig tot stand komen. Tevens moet het netwerk de groei van uw organisatie kunnen faciliteren.

Dit alles brengt unieke uitdagingen met zich mee. Laat daarom uw netwerk ontwerpen door specialisten. Inventage levert netwerkoplossingen voor elk budget en voor elke bedrijfsgrootte.

Lees meer...

Laatste nieuws

 • Veilig e-mailen in de zorg - NTA 7516 +

  Inmiddels zijn we allemaal wel bekend met de AVG privacywetgeving met betrekking tot het omgaan met persoonsgegevens. De NTA7516 norm Meer info
 • Corona en thuiswerken +

  Waar thuiswerken veelal als een luxe werd gezien , is het in deze periode helaas een noodzaak geworden. Niet alleen veilig Meer info
 • Introductie Microsoft Edge Chromium webbrowser +

  Microsoft is begonnen met de uitrol van zijn vernieuwde browser Edge, nu gebaseerd op Chromium. Google Chrome maakt gebruik van Meer info
 • Microsoft gaat zijn Edge-browser voorzien van Chromium-engine +

  Volgens berichtgeving van Microsoft zal de Edge webbrowser worden voorzien van dezelfde motor als Google Chrome (Chromium, de open source Meer info
 • Introductie Managed CloudApps +

  Cloud diensten als Office 365 en Google Apps worden steeds populairder. De aanbieder van de Cloud dienst onderhoud de techniek Meer info
 • 1
 • 2
 • 3

ICT Waarborg